Bæredygtig kantinedrift med takeaway
Efter en lang arbejdsdag er det en lettelse at tage en veltilberedt middagsret med hjem. I vores takeaway fokuserer vi på at lave alle de ting, der tager tid og kræver kokkefærdigheder. Det eneste, du selv skal stå for, er tilbehøret – kartofler, ris, pasta og salat. Retterne, der lægges på frost, så de nemt kan tages med, er nøje udtænkt. Det er aldrig resterne fra frokosten, men naturligvis fremstillet efter præcis samme principper: gode råvarer, økologi og tilberedning med omtanke, så de er fulde med smag. De kan varmes i almindelig ovn eller mikrobølgeovn – i den emballage, de kommer i. Vi kommer altså hele vejen rundt, når det kommer til kantinedrift, og vi sørger for, at du ikke skal arbejde på tom mave, samtidig med at vi gør hverdagen nemmere for dig med vores kantine mad.
Økologi og bæredygtighed er fokus i vores kantinedrift
Nogle mener, at økologi er for speltentusiaster og småbørnsforældre på Østerbro. Vi mener, at økologi er for alle. Det handler om at bevare rent drikkevand for de kommende generationer, biodiversitet og om sunde fødevarer uden sprøjtegifte. Derfor bestræber vi os på – i samarbejde med vores kunder – at opnå minimum 30% økologiske varer i vores madlavning. Det svarer til Det Økologiske Spisemærkes bronze, som er en statskontrolleret mærkningsordning for spisesteder. Dette viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer på spisesteder, der er økologiske. Bronze betyder, at 30-60% af de fødevarer, man anvender, er økologiske.
Medarbejdere med x-faktor inden for kantinedrift i højeste kvalitet
SERWIZ skal være det mest eftertragtede sted at være kok. Eller køkkenassistent. Eller opvasker. Det er sådan, vi får engagerede medarbejdere til vores kantinedrift, som brænder for det, de laver. Medarbejderne i vores kantine og køkkener har drive, og de ønsker at udvikle sig. Derfor skal de også kunne se, at det er muligt at flytte sig, at begynde som opvasker eller køkkenassistent og gennem uddannelse og træning at avancere til kok eller køkkenchef. Vi fremmer talent og motiverer vores medarbejdere til at sætte ambitiøse mål og gå efter dem – både gennem interne og eksterne uddannelser. SERWIZ’ GastroWizards er et vigtigt omdrejningspunkt. De sørger for, at vi deler viden på tværs af organisationen, så alle hele tiden udvikler sig og lærer nyt inden for kantinedrift. Derfor stoler vi også på vores kokke. Hvis der skal boller i karry på menuen, er det enkelte køkken ikke bundet til at bruge bestemte ingredienser fra et låst sortiment. Vi opfordrer dem altid til at benytte den opskrift, der har fået overleveret fra familien, som de kender fra deres barndom. Eller de kan hente inspiration i det thailandske køkken, blot det vækker glæde hos gæsterne. Al vores mad laves fra bunden. Kokkene kunne ikke drømme om at skyde genvej med præfabrikerede produkter. Til gengæld har de frie tøjler til at bestille de varer, de har behov for, gennem vores samarbejdspartnere. Dette sikrer dig den bedst mulige catering kantinedrift oplevelse.