Service Kantinedrift

Lad os sørge for en varieret og bæredygtig kantinedrift

Se alle services

Velsmagende og bæredygtige måltider

Hos SERWIZ laver vi mad fra bunden, inspireret af det bedste i hele verden.

Bæredygtighed er vores pejlemærke, og vi sætter alle sejl til for at begrænse madspild. Vi serverer kun danske, velfærdsmærkede kyllinger og fisk fra bæredygtige bestande, fanget på en naturskånsom måde jf. WWF’s fiskeguide.

Vi har altid fokus på sunde og varierede frokostretter med smag og kvalitet i højsædet. Vi tilgår madlavningen med kreativitet, og alle ingredienser behandles med respekt før, under og efter servering.

  • Skræddersyet kantineløsning

  • Fleksibel produktion

  • Vi tilpasser os jeres ønsker

Vi gør mere end blot at lave mad

Ikke to samarbejder er ens
Kontakt os allerede i dag

Professionelle kokke og catere

Gode arbejdsforhold og et stærk sammenhold på tværs af kantiner sikrer glæde, fællesskab og udviklingsmuligheder for alle.

Fleksible løsninger

SERWIZ arbejder tæt sammen med nøje udvalgte samarbejdspartnere, der målrettet kan hjælpe med netop den udfordring, I står overfor.

Transparent samarbejde

Vores tilgang er et åbent og transparent samarbejde, hvor vi udfordrer hinanden og løser problemer, inden de udvikler sig. På den måde lykkes det os som regel at opnå høj kundetilfredshed.

Kontakt John for en uforpligtende telefonsamtale

SERWIZ består af mere end 2400 dedikerede og passionerede medarbejdere. Mød flere af os under kontakt siden.

Find kontakt

Friske, lokale råvarer. Masser af grønt. Sæsonen i centrum. Tilberedning med omtanke. – Helt enkelt kantinedrift i Danmark

I vores køkken sætter vi barren højt. Det er et visionært frirum, hvor vi dagligt slipper vores passion for gastronomi løs. Hele verden er vores inspiration, og som gæst vil du opleve variation, velafstemte smage og farverige retter. Vælg os som din kantinedrift og du vil aldrig opleve sult på arbejdspladsen, samtidig med at vi sørger for kantine rengøring. Vi sørger for catering i både København, Odense, Århus, Aalborg og mange andre steder.

Mad på hovedet med økologisk kantinedrift

I vores kantinedrift vender vi den traditionelle idé om mad på hovedet. Hos os er grøntsagerne ikke et tilbehør til kødet - det er den basis, vores køkken hviler på. Kød og fisk hører med, men som et supplement til alt det grønne. Og selvfølgelig er kyllingen altid velfærdsmærket og fisken fanget naturskånsomt og helst lokalt. Når de forskellige årstider rykker ind i vores kantinedrift, er det med respekt for naturen og den gode smag. Der findes ikke meget, der er bedre end nye kartofler, serveret med frisk persille, koldt smør og groft salt, sammen med kød fra en kylling, der har fået lov til at vokse i sit eget tempo. En kylling, hvor kødet har struktur, og som smager af den majs, hvede og rasp, den har spist. Det er lige præcis, hvad du får med vores kantinedrift, som byder på en stor frokostbuffet til dig og dine medarbejdere.

Hjemmebagt - ikke hjemmebragt mad til kantine

Alt vores brød er hjemmebagt. På stedet. I den kantine, hvor det spises. Og altid af økologisk mel. Vi elsker at bage brød, og alle kokke deler deres viden med kollegerne på kryds og tværs. Den perfekte start på morgenen kan du få med vores kantinedrift. En friskbagt bolle, som dufter af den surdej, den er bagt på, hvor smagen har fået lov til at udvikle sig over natten. Så blød at den kan bides over. Når morgenmaden spises i fællesskab, skal der ikke spares på tilbehøret. Her hører den helt store brunchpakke hjemme i vores kantinedrift - røræg, bacon, yoghurt, frugt, juice og meget mere.

Klassisk pause i opdateret udgave

Turen til kaffemaskinen er en lille, men vigtig social pause i en arbejdsdag. Den frisk aroma af kaffebønner bidrager nemlig til den gode stemning. Vi har valgt en samarbejdspartner til vores kantinedrift Jylland, der er ekspert i at finde en maskine, som passer spot on til jeres behov og jeres kantine. Hos os er kaffe og te altid økologisk, og vores samarbejdspartner er leveringsdygtig i et bredt sortiment af perfekt ristet kaffe og kvalitetste.

Gennemtænkte småretter der gør indtryk

Når man sætter sig ind til et møde, hvor man har inviteret gæster, er det vigtigt at gøre et positivt indtryk. Den mad, der sættes på bordet, skal være særlig gennemtænkt, da ingen ønsker - sammen med gæsterne - at sidde med en uhåndterlig kyllingesandwich med dryppende karrydressing. Den mad, vi tilbyder som mødeservice med vores kantinedrift Sjælland, giver et lille skud energi til hjernen og en enestående koncentreret smagsoplevelse, der løfter humøret. Alt efter tidspunktet på dagen og sæsonen kan det være skåle med jordbær, minirugbrød med chokolade, grøntsagsstave, ristede mandler eller kage. Tilstrækkeligt til at stille sulten under et møde, men aldrig en stor servering, der erstatter frokost.

Bæredygtig kantinedrift med takeaway

Efter en lang arbejdsdag er det en lettelse at tage en veltilberedt middagsret med hjem. I vores takeaway fokuserer vi på at lave alle de ting, der tager tid og kræver kokkefærdigheder. Det eneste, du selv skal stå for, er tilbehøret – kartofler, ris, pasta og salat. Retterne, der lægges på frost, så de nemt kan tages med, er nøje udtænkt. Det er aldrig resterne fra frokosten, men naturligvis fremstillet efter præcis samme principper: gode råvarer, økologi og tilberedning med omtanke, så de er fulde med smag. De kan varmes i almindelig ovn eller mikrobølgeovn – i den emballage, de kommer i. Vi kommer altså hele vejen rundt, når det kommer til kantinedrift, og vi sørger for, at du ikke skal arbejde på tom mave, samtidig med at vi gør hverdagen nemmere for dig med vores kantine mad.

Økologi og bæredygtighed er fokus i vores kantinedrift

Nogle mener, at økologi er for speltentusiaster og småbørnsforældre på Østerbro. Vi mener, at økologi er for alle. Det handler om at bevare rent drikkevand for de kommende generationer, biodiversitet og om sunde fødevarer uden sprøjtegifte. Derfor bestræber vi os på – i samarbejde med vores kunder – at opnå minimum 30% økologiske varer i vores madlavning. Det svarer til Det Økologiske Spisemærkes bronze, som er en statskontrolleret mærkningsordning for spisesteder. Dette viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer på spisesteder, der er økologiske. Bronze betyder, at 30-60% af de fødevarer, man anvender, er økologiske.

Medarbejdere med x-faktor inden for kantinedrift i højeste kvalitet

SERWIZ skal være det mest eftertragtede sted at være kok. Eller køkkenassistent. Eller opvasker. Det er sådan, vi får engagerede medarbejdere til vores kantinedrift, som brænder for det, de laver. Medarbejderne i vores kantine og køkkener har drive, og de ønsker at udvikle sig. Derfor skal de også kunne se, at det er muligt at flytte sig, at begynde som opvasker eller køkkenassistent og gennem uddannelse og træning at avancere til kok eller køkkenchef. Vi fremmer talent og motiverer vores medarbejdere til at sætte ambitiøse mål og gå efter dem – både gennem interne og eksterne uddannelser. SERWIZ’ GastroWizards er et vigtigt omdrejningspunkt. De sørger for, at vi deler viden på tværs af organisationen, så alle hele tiden udvikler sig og lærer nyt inden for kantinedrift. Derfor stoler vi også på vores kokke. Hvis der skal boller i karry på menuen, er det enkelte køkken ikke bundet til at bruge bestemte ingredienser fra et låst sortiment. Vi opfordrer dem altid til at benytte den opskrift, der har fået overleveret fra familien, som de kender fra deres barndom. Eller de kan hente inspiration i det thailandske køkken, blot det vækker glæde hos gæsterne. Al vores mad laves fra bunden. Kokkene kunne ikke drømme om at skyde genvej med præfabrikerede produkter. Til gengæld har de frie tøjler til at bestille de varer, de har behov for, gennem vores samarbejdspartnere. Dette sikrer dig den bedst mulige catering kantinedrift oplevelse.