Service Rengøring

Lad os stå for en bæredygtig og effektiv rengøring af din virksomhed

Se alle services

Behovsbaseret, struktureret rengøring

SERWIZ’ medarbejdere har kompetencerne til rengøring af alt fra virksomhedens produktionshaller, køkkener til kontorer. Derudover er en række af vores medarbejder trænet i NIR rengøring, som er nødvendig på hospitaler og i vaccinationscentre.

For at sikre korte beslutningsgange holder vi gerne ugentlige møder med vores kunder, så vi sammen identificerer nye behov, så snart de opstår. Vores tilgang er et åbent og transparent samarbejde, hvor vi og kunden udfordrer hinanden og løser problemer, inden de udvikler sig. På den måde lykkes det os som regel at opnå høj kundetilfredshed.

Vi indretter derfor rengøringen præcis efter kundens ønsker og behov, og vi kan med kort varsel skalere op eller ned efter behov.

 

  • Kan skaleres op og ned med kort varsel

  • Rengøring af produktionshaller, køkkener og kontorer

  • Bæredygtige, miljømærkede og bionedbrydelige produkter

Måden, SERWIZ arbejder på, er tiltalende for en stor virksomhed som Schneider Electric. Udover at begge sider har spillet med åbne kort, er SERWIZ gået til opgaven på en måde, så den ikke er blevet for kompleks.

Jens Ellevang – Head of Facility Management & Real Estate, Nordic Baltic Zone

Schneider Electric

Vi gør mere end blot at støve af og tømme skrald

Det får du ud af at arbejde med SERWIZ.
Kontakt os allerede i dag

Bæredygtige produkter

Den rengøringsserie, vi benytter til de fleste opgaver, er fremstillet af bioprodukter fra landbruget og fødevareindustrien og stammer fra bl.a. sukkerroer, majs, halmklid, hvede og kokosnød. Produkterne har fået guld-certificering af The Cradle to Cradle Products Innovation Institute.

Transparent samarbejde

Vores tilgang er et åbent og transparent samarbejde, hvor vi udfordrer hinanden og løser problemer, inden de udvikler sig. På den måde lykkes det os som regel at opnå høj kundetilfredshed.

Professionel arbejdskraft

Udover rengøring af alt fra virksomhedens produktionshaller til køkkener og kontorer er en række af vores medarbejder trænet i klinisk rengøring til hospitaler og vaccinationscentre.

Bliv ringet op

Bestil en uforpligtende telefonsamtale med John