Service Graffiti- og facaderens

Professionel graffiti- og facaderens

Se alle services

Professionel graffitirens

Graffitihærværk er et udbredt problem. Graffitifjernelse skal derfor ske hurtigt for at minimere risikoen for ødelæggelse af facaden.

Vi er specialister med mange års erfaring i alle former for afrensninger, på forskellige facadetyper. Vi tager altid en vurdering af afrensningen, og afstemmer forventninger med kunden. Er vi i tvivl, foretages der en prøveafrensning.

 

Vi løser forskellige afrensningsopgaver på forskellige måder
 • Graffitirens
 • Facaderens
 • Imprægneringer
 • Fliserens
 • Abonnement løsninger
 • Ad hoc.

Vores produkter – og hvad vi gør for at tage hensyn til miljøet

 • Nogle af vores graffitiprodukter er VOC-fri – hvilket betyder, at produkterne ikke indeholder flygtige organiske opløsningsmidler. Flygtige organiske opløsningsmidler er ikke gode for miljøet/luften eller for de mennesker, der arbejder med produkterne. Det betyder også, at produktforbruget minimeres, når produkterne er fri for flygtige organiske opløsningsmidler, der fordamper hurtigt og det giver dig mulighed for at bruge mindre af produktet.
 • Nogle af vores graffitiprodukter er miljømærket med logoet “Good Environmental Choice” som kvalitetsstempel med hensyn til kemisk indhold og valg af produkt til den påtænkte opgave.
 • Vores graffitibeskyttelse er 100% økologisk og indeholder ingen voks eller mikroplast, der risikerer at blive skyllet ned i afløbene.
 • Vores vandbaserede produkt, der anbefales til både facadevask og gulvvask, er miljømærket med SVANEN-logo.

Man kommer bedst graffitien til livs, ved løbende at fjerne graffitien. Hærværksmagerne laver ofte et tag, for at finde ud af om det bliver fjernet. Fjernes det ikke, kommer de tilbage og laver det større, for derefter at fylde det ud med farve. Derfor jo hurtigere man sender et signal om, at her bliver graffitien fjernet hurtigt, jo mindre bliver skaden.

 

Kvalitet

Som kunde hos SERWIZ får du stor gennemsigtighed i vores leverance, uden at du skal bruge unødvendig lang tid på det. Med log-in til vores digitale facility management system får du nemt og hurtigt overblik over leverancen, og du kan følge med i, at de aftalte opgaver udføres.

 

Ejendomsservice

Vores team af dygtige medarbejdere, som er specialister i facaderens og graffitirens, udfører vi også skaktrens, så hvis ejendommen har behov for skaktrens, kan du med fordel bestille denne service hos SERWIZ. Vi har det rette udstyr til at gøre skakter grundigt rent, så du slipper for dårlig lugt og tiltrækning af skadedyr. Vi kan rengøre skakter efter jeres behov.

 • Supplerende overfladebeskyttelse

 • Dygtige medarbejdere sikrer dig høj kvalitet

 • Et digitalt overblik og kvalitetssystem

Skræddersyet Facility Management efter dine behov

Ikke to samarbejder er ens
Kontakt os allerede i dag

Fleksible løsninger

Der er ikke to virksomheder, der har de samme behov, og vi har ikke to samarbejder, der er ens. Vi gør en dyd ud af at sætte os ind i vores kunders forretning og sammen udvikle de løsninger, der passer til kundens unikke situation.

Professionelle samarbejdspartnere

SERWIZ arbejder tæt sammen med nøje udvalgte samarbejdspartnere, der målrettet kan hjælpe med netop den udfordring, kunden står overfor.

Mere end du tror

Vi udfordrer os selv, hinanden og vores kunder med fokus på forståelse og indsigt. Jo mere åbenhed og transparens vi kan skabe i samarbejde med vores kunder, des bedre bliver outputtet.

Kontakt John for en uforpligtende telefonsamtale

SERWIZ består af mere end 2400 dedikerede og passionerede medarbejdere. Mød flere af os under kontakt siden.

Find kontakt