Service Airport Services

Lad os sørge for rene fly til tiden

Se alle services

Bæredygtig og fleksibel flyrengøring

At være omstillingsparate, transparente og ikke mindst bæredygtige er for os en selvfølge.

Vores rengøring er optimeret og effektiv, baseret på mange års erfaring med håndtering af flyrengøring.

Ved hjælp af grundig planlægning og koordinering sikrer vi, at flyene står ren- og klargjorte til tiden.

  • Skræddersyet løsning

  • Bæredygtig rengøring

  • Fleksibilitet i højsædet

Vi gør mere end blot fjerne skrald og tørre overflader

Ikke to samarbejder er ens
Kontakt os allerede i dag

Bæredygtige produkter

Den rengøringsserie, vi benytter til de fleste opgaver, er fremstillet af bioprodukter fra landbruget og fødevareindustrien og stammer fra bl.a. sukkerroer, majs, halmklid, hvede og kokosnød. Produkterne har fået guld-certificering af The Cradle to Cradle Products Innovation Institute.

Transparent samarbejde

Vores tilgang er et åbent og transparent samarbejde, hvor vi udfordrer hinanden og løser problemer, inden de udvikler sig. På den måde lykkes det os som regel at opnå høj kundetilfredshed.

Mere end du tror

Vi udfordrer os selv, hinanden og vores kunder med fokus på forståelse og indsigt. Jo mere åbenhed og transparens vi kan skabe i samarbejde med vores kunder, des bedre bliver outputtet.

Kontakt John for en uforpligtende telefonsamtale

SERWIZ består af mere end 2400 dedikerede og passionerede medarbejdere. Mød flere af os under kontakt siden.

Find kontakt

Hvorfor vælge flyrengøring fra SERWIZ?

Hvis du har et flyselskab, så ved du helt sikkert også, hvor vigtigt det er at have rene fly til tiden. Det kan have alvorlige konsekvenser, hvis de rejsende møder ind til beskidte fly. Ikke mindst, fordi de kan få en dårlig oplevelse og fravælge dit flyselskab fremover, men også fordi det sætter de rejsendes helbred på spil. Hos SERWIZ er det ikke noget, vi er interesserede i – og det er du helt sikkert heller ikke, hvis du har et flyselskab. At dine fly er rene og pæne er alfa og omega, og derfor er det også ualmindeligt vigtigt, at de bliver gjort grundigt rene mellem hver flyvning. Således er de klar til nye rejsende og nye flyveture til nye destinationer. Læs med her på siden, hvis du er interesseret i at lære mere om vores services indenfor flyrengøring. Med vores flyrengøring kan du nemlig være tryg ved tanken om skinnende rene fly – hver gang.

Vælg SERWIZ og få bæredygtig flyrengøring af dine fly

Der er mange gode grunde til at vælge os til at foretage din flyrengøring. Også mange flere grunde end at vi blot er grundige. For selvfølgelig er vi grundige – men vi er også meget mere end det. Én måde, hvorpå vi blandt andet skiller os ud fra mængden, er ved at anvende bæredygtige rengøringsmidler. Hos SERWIZ ønsker vi nemlig at tilbyde bæredygtig flyrengøring, som passer ekstra godt på dig, dine rejsende og dine fly. Vi anvender en rengøringsserie, der er fremstillet af bioprodukter fra både landbrug og fødevareindustri. Og hvad betyder det så? Spørger du måske. Det betyder, at de rengøringsmidler, vi anvender til flyrengøring, stammer fra blandt andet sukkerroer, majs, halmklid, hvede og kokosnød. Fælles for dem alle er desuden, at de har fået guld-certificering af The Cradle to Cradle Products Innovation Institute. Kort sagt: du kan trygt vælge os til din flyrengøring – og især, hvis du ønsker at skabe en mere bæredygtig fremtid. Vi er desuden altid omstillingsparate og transparente i vores samarbejde.

Flyrengøring gennem et åbent og transparent samarbejde

Er du således på udkig efter et åbent og transparent samarbejde omkring din flyrengøring? Jamen så er det os hos SERWIZ, du skal have fat i. Med et samarbejde med os kan du altid regne med, at enhver problemstilling bliver løst – stor som lille. Vi lader aldrig vores problemstillinger udvikle sig til noget, de ikke var fra start. Det betyder også, at vi indtil nu har oplevet en enorm kundetilfredshed – og vi forventer naturligvis at kunne skabe stor kundetilfredshed hos dig også. Jo mere åbenhed og transparens vi kan skabe i samarbejde med vores kunder, des bedre bliver outputtet.

Effektiv flyrengøring til tiden

Hos SERWIZ har vi naturligvis også sørget for at optimere vores flyrengøring med tiden, så du hele tiden kan regne med et produkt, der følger tidens trends og tendenser samt et produkt, hvor du får mest muligt for dine penge. Vi har mange års erfaring med håndtering af flyrengøring, og derfor ved vi også præcis, hvordan vi arbejder så effektivt som muligt. Vi har nogle eminente egenskaber indenfor planlægning og koordinering, og det sikrer, at vi altid kan have dine fly klare og rengjorte til tiden. Du får dem end ikke 5 minutter senere end aftalt.

Vi skræddersyer den bedste løsning med flyrengøring til dig

Er du vild med skræddersyede løsninger, kan vi ligeledes tilbyde den bedste flyrengøring til dig. Hos SERWIZ findes der ikke 2 ens samarbejder. Vi går op i at tilpasse samarbejdet, så det matcher dine ønsker og behov. Og derfor står vi også klar til at skræddersy et en løsning med flyrengøring til dig og dit flyselskab. Og det gælder altså også, hvis du sidder på rengørings-bolden i en hel lufthavn, hvis fly alle skal rengøres – vi står altid klar til at kreere den perfekte løsning. Hos SERWIZ ved vi nemlig godt, at vi alle har forskellige indikationer af, hvad ’ren’ er. Vi ønsker kun at yde det bedste af det bedste hver gang, og det kræver, at vi matcher netop dine forventninger til flyenes renlighed. Giv os et uforpligtende kald i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 

Kontakt os for yderligere information eller et uforpligtende tilbud

Med vores mange års erfaring og store portefølje af dygtige og dedikerede medarbejdere, kan du være sikker på at få, hvad du har købt – og måske endda mere til. I dag består vi af intet mindre end 600 medarbejdere, der hver især står på spring for at hjælpe dig og din virksomhed. Uanset om det så måtte være flyrengøring, arealpleje eller noget helt tredje, du står og mangler. Og så kan du naturligvis regne med, at alle SERWIZ’ medarbejdere er uddannede i de nyeste og mest effektive rengøringsmetoder. Derfor er de også fagligt klædt på til at sørge for, at netop dine fly står skarpt til alle rejsende.

Men ikke nok med, at vi står på spring for at tilbyde effektiv og pålidelig flyrengøring til dig og din virksomhed, så bestræber vi os faktisk også om at levere en kundeservice, der er over det sædvanlige. Kontakt vores airport service, hvis du har spørgsmål eller blot brug for hjælp til enten det ene eller det andet. Du kan skrive til Katrine på katrine.noergaard@serwiz.dk eller du kan give hende et kald på +45 41 45 50 24. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme.