Service Kantine & Catering

Lad os sørge for en varieret og bæredygtig frokost

Se alle services

Velsmagende og bæredygtige måltider

Hos SERWIZ laver vi mad fra bunden, inspireret af det bedste i hele verden. 

Bæredygtighed er vores pejlemærke, og vi sætter alle sejl til for at begrænse madspild. Vi serverer kun danske, velfærdsmærkede kyllinger og fisk fra bæredygtige bestande, fanget på en naturskånsom måde jf. WWF’s fiskeguide.

Vi har altid fokus på sunde og varierede frokostretter med smag og kvalitet i højsædet. Vi tilgår madlavningen med kreativitet, og alle ingredienser behandles med respekt før, under og efter servering.

Måden, SERWIZ arbejder på, er tiltalende for en stor virksomhed som Schneider Electric. Udover at begge sider har spillet med åbne kort, er SERWIZ gået til opgaven på en måde, så den ikke er blevet for kompleks.

Jens Ellevang – Head of Facility Management & Real Estate, Nordic Baltic Zone

Schneider Electric
  • Skræddersyet kantineløsning

  • Fleksibel produktion

  • Vi tilpasser os jeres ønsker

Vi gør mere end blot at lave mad

Ikke to samarbejder er ens
Kontakt os allerede i dag

Professionelle kokke og catere

Gode arbejdsforhold og et stærk sammenhold på tværs af kantiner sikrer glæde, fællesskab og udviklingsmuligheder for alle.

Fleksible løsninger

SERWIZ arbejder tæt sammen med nøje udvalgte samarbejdspartnere, der målrettet kan hjælpe med netop den udfordring, I står overfor.

Transparent samarbejde

Vores tilgang er et åbent og transparent samarbejde, hvor vi udfordrer hinanden og løser problemer, inden de udvikler sig. På den måde lykkes det os som regel at opnå høj kundetilfredshed.

Bliv ringet op

Bestil en uforpligtende telefonsamtale