Service Vinduespolering

Professionel vinduespolering

Se alle services

Vinduespudsning til erhverv

Vores mange års erfaring med vinduespolering kan give din virksomhed rene vinduer, som giver solen de bedste betingelser for at skabe et godt arbejdsmiljø.

Hos SERWIZ leverer vi en fleksibel service, hvor vores vinduespudser tilpasser leverancen efter jeres behov. Det vil sige, at vi kan pudse jeres vinduer til mindst mulig gene for medarbejdere og gæster på tidspunkter, der passer jer. Vi leverer en professionel vinduespolering med brug af bæredygtige produkter, hvilket betyder at vi minimerer rengøringsmidlers miljøbelastning. Når vi vælger produkter, kigger vi ikke kun på de ingredienser produktet indeholder, men også hvor de ingredienser kommer fra og hvordan de f.eks. er høstet, og sidste men ikke mindst, hvordan produktet er fremstillet.

 

Samarbejde

Vi ved, at den bedste leverance af vinduespolering afhænger af de rigtige mennesker med de rette kompetencer. Det er også grunden til, at vi prioriterer højt at finde de helt rigtige medarbejdere med den rette indstilling hos SERWIZ.

Vi lærer vores vinduespudsere grundigt op, så de kan levere en effektiv service, mens I kan fokusere på jeres kerneforretning. Derudover prioriterer vi at sende de samme vinduespudsere ud hver gang som i forvejen har kendskab til din bygning.

 

Som kunde hos SERWIZ garantere vi:

  • Rengøring af højeste kvalitet
  • Bæredygtige og miljørigtige rengøringsmidler
  • Oplæring af medarbejdere og moderne udstyr, bl.a. ergonomiske hjælpemidler til alle vores vinduespudsere
  • Grundig kvalitetsstyring og mindsket CO2-udslip fra vores køretøjer
  • Affaldssortering
  • Fleksibel vinduespolering

  • De rette mennesker giver det bedste samarbejde

  • Digitalt kvalitetssystem

Skræddersyet Facility Management efter dine behov

Ikke to samarbejder er ens
Kontakt os allerede i dag

Fleksible løsninger

Der er ikke to virksomheder, der har de samme behov, og vi har ikke to samarbejder, der er ens. Vi gør en dyd ud af at sætte os ind i vores kunders forretning og sammen udvikle de løsninger, der passer til kundens unikke situation.

Professionelle samarbejdspartnere

SERWIZ arbejder tæt sammen med nøje udvalgte samarbejdspartnere, der målrettet kan hjælpe med netop den udfordring, kunden står overfor.

Mere end du tror

Vi udfordrer os selv, hinanden og vores kunder med fokus på forståelse og indsigt. Jo mere åbenhed og transparens vi kan skabe i samarbejde med vores kunder, des bedre bliver outputtet.

Kontakt John for en uforpligtende telefonsamtale

SERWIZ består af mere end 2400 dedikerede og passionerede medarbejdere. Mød flere af os under kontakt siden.

Find kontakt