Service Udendørs service

Professional pleje og vedligeholdelse af alle jeres udendørsarealer

Se alle services

Bæredygtig og fleksibel arealpleje

Vi plejer og vedligeholder jeres udendørsområder, sørger for, at der er rent og pænt overalt, passer de grønne samt de grå områder og sørger for snerydning og glatførebekæmpelse.

SERWIZ samarbejder med de mest professionelle på markedet, der har erfaring med at planlægge arbejdet, så det bliver udført med de rigtige intervaller. De benytter elektrisk værktøj for at reducere CO2-udledning og støjgener.

Hvor det er muligt, ønsker vi også at bidrage til biodiversitet med forslag til, hvilke områder der med fordel kan omlægges til blomsterenge.

  • Rent og pænt overalt
    udendørs

  • Bestem hvor meget
    du har brug for

  • Snerydning og
    glatførebekæmpelse

Skræddersyet Facility Management efter dine behov

Ikke to samarbejder er ens
Kontakt os allerede i dag

Fleksible løsninger

Der er ikke to virksomheder, der har de samme behov, og vi har ikke to samarbejder, der er ens. Vi gør en dyd ud af at sætte os ind i vores kunders forretning og sammen udvikle de løsninger, der passer til kundens unikke situation.

Professionelle samarbejdspartnere

SERWIZ arbejder tæt sammen med nøje udvalgte samarbejdspartnere, der målrettet kan hjælpe med netop den udfordring, kunden står overfor.

Mere end du tror

Vi udfordrer os selv, hinanden og vores kunder med fokus på forståelse og indsigt. Jo mere åbenhed og transparens vi kan skabe i samarbejde med vores kunder, des bedre bliver outputtet.

Kontakt John for en uforpligtende telefonsamtale

SERWIZ består af mere end 2400 dedikerede og passionerede medarbejdere. Mød flere af os under kontakt siden.

Find kontakt

SERWIZ er din samarbejdspartner indenfor arealpleje

Er du på udkig efter en samarbejdspartner indenfor arealpleje? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos SERWIZ tilbyder vi nemlig netop arealpleje. Vi plejer og vedligeholder jeres udendørsarealer, så I har et godt fysisk miljø at arbejde i. Skal der nemlig være et godt mentalt miljø på arbejdspladsen, er det væsentligt, at der er et godt fysisk miljø. Der skal være rent og pænt, og der skal være rart at være – både for dig og dine medarbejdere. Det er også af denne grund, at noget, der kan lyde som simpelt som arealpleje, faktisk er ret vigtigt. Og det er faktisk en ret omfattende opgave. Der er vedligeholdelse, snerydning, glatførebekæmpelse og meget, meget andet – og alle skal krydses af listen. Heldigvis har vi hos SERWIZ erfaring med alle disse områder indenfor arealpleje, og derfor er vi også ret sikre på, at vi kan hjælpe dig og din virksomhed. Og lyder det som noget for dig? Så læs med og bliv klogere på vores ydelser indenfor arealpleje.

Vi planlægger din arealpleje nøje

Hos SERWIZ er vi vilde med natur og udendørsområder. Derfor ønsker vi også kun, at udendørsarealerne rundt omkring i de danske virksomheder er flotte og velholdte. Og det kan de kun være, hvis der er nogen, der tager sig af dem – og vi melder os frivilligt. Vi samarbejder med de allermest professionelle på markedet, så vi kan levere arealpleje af allerhøjeste kvalitet til dig og din virksomhed. Desuden er vi skarpe på planlægning. Det vil sige, at du ikke bare får et produkt at allerhøjeste kvalitet, når du handler med os – du får det også på det rigtige tidspunkt og i de rette intervaller. Det er for eksempel ikke lige så tit, der skal slås græs som der skal luges ukrudt. Vi får alle opgaverne til at passe ind i en plan, så alle områder bliver berørt i det omfang, som områderne kræver.

Arealpleje – hvorfor vil vi bevare biodiversiteten?

Noget andet, du får med i pakken, når du vælger et arealpleje-samarbejde med SERWIZ, er bæredygtighed. Vi går nemlig op i at passe på vores planet, og derfor bestræber vi os på at være så miljøvenlige som muligt – og det kommer naturligvis til udtryk på flere forskellige måder. For eksempel anvender vi kun elektrisk værktøj, hvorfor vores CO2 udslip reduceres markant. Derudover gør vi os også i biodiversitet. Og gør du dig ikke allerede selv i det, så skal vi nok hjælpe dig med at komme i gang. Vi bidrager nemlig gerne med forslag til, hvilke områder i dine udendørsarealer, der helt specifikt kan omlægges til blomsterenge eller lignende.

Biodiversitet er mangfoldigheden af liv på Jorden. Den omfatter alle de planter, dyr og mikroorganismer, der udgør vores planets forskellige økosystemer. Biodiversitet er vigtig for både vores miljøs sundhed og for det menneskelige samfunds velbefindende. Sunde økosystemer giver os ren luft og rent vand, mad, medicin og andre vigtige ressourcer. De er også med til at regulere vores klima og beskytte os mod naturkatastrofer.

Menneskelig aktivitet lægger et stigende pres på biodiversiteten. Den måde, vi bruger jorden på, høster træ, fisker i havene og producerer fødevarer og energi på, har alle en indvirkning på biodiversiteten. Klimaændringer er også en stor trussel mod mange arter. Bevarelse af biodiversiteten er afgørende for at bevare vores planet og vores egen sundhed.

Der er mange gode grunde til at skabe et godt miljø med arealpleje

Et rent og behageligt fysisk arbejdsmiljø er vigtigt af flere grunde. For det første kan det være med til at forbedre medarbejdernes moral og motivation. Et behageligt arbejdsmiljø kan få medarbejderne til at føle sig værdsat og værdsat, hvilket kan føre til øget produktivitet. For det andet kan et velholdt arbejdsmiljø være med til at mindske spredningen af sygdomme og skader. Et ryddeligt arbejdsområde med god belysning og ventilation kan være med til at forhindre spredning af bakterier, mens et velorganiseret layout kan være med til at mindske risikoen for snublen og fald. Endelig kan et sundt arbejdsmiljø ganske enkelt få folk til at føle sig bedre tilpas i det hele taget, hvilket fører til bedre mental sundhed og velvære. Kort sagt er der mange fordele ved at opretholde en ren og behagelig arbejdsplads – fordele, der rækker langt ud over blot æstetik. Og lige så vel, som de gælder de indendørsområder, så gælder det altså også udendørsområderne – og derfor står vi klar med arealpleje, så du kan have et flot og velplejet fysisk arbejdsmiljø.

Desuden tilbyder vi hos SERWIZ altid fleksible løsninger, der kan tilpasses dine ønsker og behov. Vi ved nemlig godt, at der er forskel på, hvor meget og hvor lidt arealpleje du som virksomhed kan have brug for – og ligeledes hvilken type af arealpleje, der er behov for. Vi skræddersyer vores arealpleje, så du får lige netop det, som du har brug for. Så kontakt os i dag og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os for yderligere information eller et uforpligtende tilbud

Gennem et samarbejde med SERWIZ får du en samarbejdspartner, der har flere års erfaring indenfor arealpleje samt en stor portefølje af dygtige og dedikerede medarbejdere, kan du være sikker på at få, hvad du har købt – og måske endda mere til. Vi har mere end 600 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig med netop det, du mangler vores hjælp til. Alle er højt uddannede indenfor deres felt, så du altid kan regne med, at vi anvender de nyeste og mest effektive metoder til din arealpleje.

Men ikke nok med, at vi står på spring for at tilbyde effektiv og pålidelig arealpleje til dig og din virksomhed, så bestræber vi os faktisk også om at levere en kundeservice, der er over det sædvanlige. Kontakt vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller blot brug for hjælp til enten det ene eller det andet. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme.