Service Arealpleje

Professional pleje og vedligeholdelse af alle jeres udendørsarealer

Se alle services

Bæredygtig og fleksibel arealpleje

Vi plejer og vedligeholder jeres udendørsområder, sørger for, at der er rent og pænt overalt, passer de grønne samt de grå områder og sørger for snerydning og glatførebekæmpelse.

SERWIZ samarbejder med de mest professionelle på markedet, der har erfaring med at planlægge arbejdet, så det bliver udført med de rigtige intervaller. De benytter elektrisk værktøj for at reducere CO2-udledning og støjgener.

Hvor det er muligt, ønsker vi også at bidrage til biodiversitet med forslag til, hvilke områder der med fordel kan omlægges til blomsterenge.

  • Rent og pænt overalt
    udendørs

  • Bestem hvor meget
    du har brug for

  • Snerydning og
    glatførebekæmpelse

Skræddersyet Facility Management efter dine behov

Ikke to samarbejder er ens
Kontakt os allerede i dag

Fleksible løsninger

Der er ikke to virksomheder, der har de samme behov, og vi har ikke to samarbejder, der er ens. Vi gør en dyd ud af at sætte os ind i vores kunders forretning og sammen udvikle de løsninger, der passer til kundens unikke situation.

Professionelle samarbejdspartnere

SERWIZ arbejder tæt sammen med nøje udvalgte samarbejdspartnere, der målrettet kan hjælpe med netop den udfordring, kunden står overfor.

Mere end du tror

Vi udfordrer os selv, hinanden og vores kunder med fokus på forståelse og indsigt. Jo mere åbenhed og transparens vi kan skabe i samarbejde med vores kunder, des bedre bliver outputtet.

Bliv ringet op

Bestil en uforpligtende telefonsamtale