7. oktober 2024

I uge 41 kan du nyde lækkert bagværk, samtidig med at du støtter en vigtig sag. SERWIZ har nemlig valgt at støtte Børns Vilkår og deres arbejde for at hjælpe svigtede børn og unge i Danmark med ”Små kager til store samtaler”.

Hos Serwiz har vi nogle super kompetente og kreative mennesker  i vores kantiner, der med stor gå-på-mod har kastet sig over opgaven, og derfor har hver kantine selv valgt, hvilken type kage der skal bages. Så du kan glæde dig over et varieret udvalg af hjemmebagte delikatesser, hvis du er så heldig at komme rundt på flere af vores lokationer. Og du kan nyde hver kage med god samvittighed, for alle omkostninger ved kagesalget er dækket, så alle indtægter går ubeskåret til Børns Vilkår. Al betaling foregår nemlig via MobilePay, så dine donationer går direkte til Børns Vilkår og BørneTelefonen, hver gang du køber en kage.

Og din støtte er nødvendig. I gennemsnit har Børnetelefonen været i kontakt med over 60.000 børn årligt de seneste år – og tallet stiger hvert år. Særligt ses en stigning i andelen af samtaler om trivsel i klassen, angst og mobning, men også emner om skilsmisse, fysisk og psykisk vold eller kønsidentitet fylder meget. Det er med andre ord både vigtigt og altafgørende for rigtig mange, at BørneTelefonen fortsat kan hjælpe og vise, at man ikke behøver at være helt alene, når livet er svært.

Derfor er vi også ekstra glade for, at så mange af vores kunder har valgt at bakke op om indsamlingen i år. Det er vi, fordi hver enkelt kage bidrager til at sikre, at flere børn og unge kan tale med voksne frivillige og professionelle rådgivere, der lytter og hjælper døgnet rundt på både telefon, chat, sms og brevkasse. Ildsjæle, som stiller timer og omsorg til rådighed for børn, som føler, at de ikke har andre steder at henvende sig.

Så gør en forskel og besøg din SERWIZ kantine i uge 41, nyd en lækker kage og bidrag til at hjælpe børn og unge i Danmark. Sammen støtter vi BørneTelefonen og skaber en positiv forandring.

Du kan også støtte BørneTelefonen allerede nu via MobilePay på 41331. Tak.

 

 

 

Læs flere nyheder her