Service Frokostordning

Frokostordning

Se alle services

Velsmagende og bæredygtige måltider

Hos SERWIZ laver vi mad fra bunden, inspireret af det bedste i hele verden. 

Bæredygtighed er vores pejlemærke, og vi sætter alle sejl til for at begrænse madspild. Vi serverer kun danske, velfærdsmærkede kyllinger og fisk fra bæredygtige bestande, fanget på en naturskånsom måde jf. WWF’s fiskeguide.

Vi har altid fokus på sunde og varierede frokostretter med smag og kvalitet i højsædet. Vi tilgår madlavningen med kreativitet, og alle ingredienser behandles med respekt før, under og efter servering.

  • Skræddersyet kantineløsning

  • Fleksibel produktion

  • Vi tilpasser os jeres ønsker

Vi gør mere end blot at lave mad

Ikke to samarbejder er ens
Kontakt os allerede i dag

Professionelle kokke og catere

Gode arbejdsforhold og et stærk sammenhold på tværs af kantiner sikrer glæde, fællesskab og udviklingsmuligheder for alle.

Fleksible løsninger

SERWIZ arbejder tæt sammen med nøje udvalgte samarbejdspartnere, der målrettet kan hjælpe med netop den udfordring, I står overfor.

Transparent samarbejde

Vores tilgang er et åbent og transparent samarbejde, hvor vi udfordrer hinanden og løser problemer, inden de udvikler sig. På den måde lykkes det os som regel at opnå høj kundetilfredshed.

Få en frokostordning med friske råvarer og en masse grønt

Hvis der er noget, du kan være helt sikker på, så er det, at SERWIZ udelukkende leverer mad af allerhøjeste kvalitet. Vi sætter baren højt for vores madlavning. Hver gang. Af netop den grund kan du også regne med, at en firma frokostordning fra os fylder dine medarbejdere med alle de vitaminer og mineraler, de har brug for at præstere i løbet af dagen. I vil opleve intet mindre end variation, velafstemte smage og farverige retter. Vælg den bedste frokostordning fra SERWIZ og vær sikker på, at I aldrig nogensinde igen skal opleve sult på arbejdspladsen. Og som om, at det ikke var nok, så sørger vi faktisk også får at rengøre kantinen efter festmåltidet.

 

Hvordan er vores frokostordning anderledes?

Vores frokostordning til firmaer er ikke som alle andre. Hos SERWIZ vender vi nemlig hele konceptet om mad og måltider på hovedet. De fleste af os er vokset op med, at kødet er hovedingrediensen i måltidet, mens grøntsagerne er tilbehøret. Det er ikke sådan, at vi sammensætter vores måltider. Det grønne er hovedingrediensen i alle vores måltider – naturligvis med kød og fisk på siden. Men ikke hvilket som helst kød. Vores kylling er altid velfærdsmærket, og vores fisk er fanget naturskånsomt og allerhelst lokalt.
Derudover lægger vi i vores frokostordning catering stor vægt på at planlægge måltider efter årstiderne. Vi har en enorm respekt for naturen og den gode smag, og vi ved, at vores måltider smager bedst, når de er lavet med ingredienser, der er i sæson.

 

Nyd det lækre, hjemmebagte brød i vores frokostordning

Som noget helt andet, så sørger vi også altid for, at der er hjemmebagt brød med til jeres måltider i jeres frokostordning. Og ja, alt vores brød er hjemmebagt og ikke hjemmebragt. Og ikke nok med det, så kommer vi faktisk ud og bager brødet i jeres kantine, så I kan nyde det lige fra ovnen. Vi mener, at en god frokostordning indeholder lækkert, varmt brød – og vi bager altid vores af økologisk mel. Vi elsker nemlig at bage brød, men vi elsker også økologi, og på den måde kan vi kombinere det bedste fra begge verdener.

 

Beløn dine medarbejdere med en frokostordning med fokus på bæredygtighed og økologi

Som sagt, så elsker vi økologi, og derfor får du hos os også en bæredygtig frokostordning. Vi mener, at økologi er for alle – uanset andres holdninger. Vi ønsker at kunne bevare noget af det rene drikkevand til vores børnebørn. Vi ønsker at fremme biodiversitet, og vi ønsker at servere sunde fødevarer, der ikke er fyldt med sprøjtegifte. Og det er af netop den grund, at vores frokostordning er økologisk – eller 60% af den er i hvert fald. Vi bestræber os nemlig på at anvende mindst 60% økologiske råvarer, når vi laver maden. Og vi har faktisk et certifikat, der bekræfter det. Vi er nemlig certificerede af Det Økologiske Spisemærkes sølvmærke, som er en statskontrolleret mærkningsordning for spisesteder. Certifikatet viser, hvor økologiske en virksomhed er. Når certifikatet er sølv, betyder det, at 60-90% af de fødevarer, der bliver anvendt i maden, er økologiske.

 

Medarbejdere med x-faktor inden for catering i højeste kvalitet

Men ikke nok med, at vi bestræber os på at levere den lækreste mad i en frokostordning til dig og dine medarbejdere, så bestræber vi os også på, at SERWIZ skal være én af de mest eftertragtede steder at være kok, køkkenassistent og opvasker. Vi ønsker nemlig at samle et hold af engagerede medarbejdere til vores catering frokostordning, og den eneste måde, vi kan gøre det på, er at skabe en arbejdsplads, der er værd at arbejde på. Derfor kan du også altid regne med, at alle vores medarbejdere bliver motiveret af et enormt drive, hvorfor vores mad altid bliver taget til nye højder. Det er medarbejdere, der ønsker at udvikle sig og som drømmer om at skabe den lækreste af den lækreste mad.

Vi tilbyder både interne og eksterne uddannelser, så vores medarbejdere hele tiden har mulighed for at fremme deres talent. SERWIZ’ GastroWizards er et vigtigt omdrejningspunkt. Gennem GastroWizards bliver viden nemlig delt på tværs af organisationen, og det er med til at gøre sådan, at vi kan stole på vores kokke. Og hvad betyder det så i praksis?

Jo, det betyder, at vores kokke for eksempel ikke er vundet til at anvende specifikke ingredienser og følge en bestemt opskrift, hvis de skal lave noget så simpelt som en boller i karry. Vi opfordrer dem altid til at benytte den opskrift, der har fået overleveret fra familien, som de kender fra deres barndom. Vi giver helt frie tøjler, og de kan i princippet også hente inspiration fra det thailandske køkken. Det eneste krav, vi har, er at I, der betaler for frokostordningen, bliver glade for maden. Og du kan naturligvis regne med, at alt maden bliver lavet fra bunden. For dig betyder det blot, at du altid kan vente i spænding på at spise frokost – du kan aldrig regne med, at du får serveret den samme boller i karry som sidste gang.

 

Kontakt os for yderligere information eller et uforpligtende tilbud

Hos SERWIZ står vi naturligvis ikke blot på spring med lækre retter i vores frokostordning, vi tilbyder også en kundeservice, der er over det sædvanlige. Så mangler du en frokostordning pris? Eller er du bare interesseret i et uforpligtende frokostordning tilbud? Så kontakt vores kundeservice. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. Vi tager desuden imod alle spørgsmål med et smil – og vi glæder os til at høre fra dig!