Service Rengøring Århus

Rengøring Århus

Se alle services

Behovsbaseret, struktureret rengøring i Århus

SERWIZ’ medarbejdere har kompetencerne til rengøring af alt fra virksomhedens produktionshaller, køkkener til kontorer. Derudover er en række af vores medarbejder trænet i NIR rengøring, som er nødvendig på hospitaler og i vaccinationscentre.

For at sikre korte beslutningsgange holder vi gerne ugentlige møder med vores kunder, så vi sammen identificerer nye behov, så snart de opstår. Vores tilgang er et åbent og transparent samarbejde, hvor vi og kunden udfordrer hinanden og løser problemer, inden de udvikler sig. På den måde lykkes det os som regel at opnå høj kundetilfredshed.

Vi indretter derfor rengøringen præcis efter kundens ønsker og behov, og vi kan med kort varsel skalere op eller ned efter behov.

 

  • Kan skaleres op og ned med kort varsel

  • Rengøring af produktionshaller, køkkener og kontorer

  • Bæredygtige, miljømærkede og bionedbrydelige produkter

Måden, SERWIZ arbejder på, er tiltalende for en stor virksomhed som Schneider Electric. Udover at begge sider har spillet med åbne kort, er SERWIZ gået til opgaven på en måde, så den ikke er blevet for kompleks.

Jens Ellevang – Head of Facility Management & Real Estate, Nordic Baltic Zone

Schneider Electric

Vi gør mere end blot at støve af og tømme skrald

Det får du ud af at arbejde med SERWIZ.
Kontakt os allerede i dag

Bæredygtige produkter

Den rengøringsserie, vi benytter til de fleste opgaver, er fremstillet af bioprodukter fra landbruget og fødevareindustrien og stammer fra bl.a. sukkerroer, majs, halmklid, hvede og kokosnød. Produkterne har fået guld-certificering af The Cradle to Cradle Products Innovation Institute.

Transparent samarbejde

Vores tilgang er et åbent og transparent samarbejde, hvor vi udfordrer hinanden og løser problemer, inden de udvikler sig. På den måde lykkes det os som regel at opnå høj kundetilfredshed.

Professionel arbejdskraft

Udover rengøring af alt fra virksomhedens produktionshaller til køkkener og kontorer er en række af vores medarbejder trænet i klinisk rengøring til hospitaler og vaccinationscentre.

Bliv ringet op

Bestil en uforpligtende telefonsamtale med John

SERWIZ tilbyder grundig og grøn rengøring i Århus og resten af Danmark

Er du på udkig efter effektiv rengøring i Århus? Så er SERWIZ det rette valg. Vi tilbyder nemlig ikke bare professionel rengøring i Århus, men ligeledes bæredygtig rengøring, der er med til at fremme en grøn fremtid. Vi er et rengøring firma i Århus, der hjælper dig og din virksomhed med altid at have rene og flotte lokaler. Vi tilbyder nogle af de bedste løsninger til rengøring af kontor og erhverv, og vores erfaring spænder bredt. Vi gør nemlig allerede til dagligt rent i vores egne lokaler på Stamholmen, som er intet mindre end 3.700 m2. Du skal dog heller ikke tøve med at tage kontakt til os, hvis dine lokaler er endnu større! På nuværende tidspunkt rengør vi mere end 500.000 m2 fordelt over hele Danmark. Vores fokus ligger i grundighed, bæredygtighed og kvalitet – og lyder det som noget for dig? Så kan du med god grund vælge os til din rengøring i Århus eller et helt andet sted i Danmark.

 

Rengøring af erhverv i Århus – hvorfor er det vigtigt?

Hos SERWIZ ved vi, hvor vigtigt det er, at dine kontorer og erhvervslokaler er rene og pæne. Det fysiske miljø påvirker det indre miljø i en grad, der slet ikke er til at begribe – og det er netop derfor, at vi står klar til at hjælpe dig med rengøring i Århus og resten af Danmark. Vi ønsker at hjælpe dig med at skabe et godt arbejdsmiljø, så dine medarbejdere har de bedste forudsætninger for at udføre deres respektive opgaver. Et rent miljø betyder et rent sind. Og så betyder et rent miljø naturligvis også mindre sygdom!

Der er vist ikke længere nogen, der er i tvivl om, hvor hurtigt bakterier kan sprede sig. Hvis først den ene medarbejder bliver syg, falder de andre på stribe lige bagefter. På arbejdspladsen rører vi ved de samme kaffekander, de samme dørhåndtag og de samme borde og stole – og den eneste måde at stoppe en smitte på er gennem rengøring. Og skal du være sikker på, at alle bakterier fjernes på en god og effektiv måde, er erhvervsrengøring den absolut bedste løsning. Ved at vælge vores rengøring i Århus vil du altid få tilsendt en fagligt dygtig medarbejder, der ved præcis, hvordan man slipper af med bakterier og snavs. Vores medarbejdere har faktisk erfaring og kompetencer til rengøring af alt fra produktionshaller til køkkener og kontorer.

Noget helt andet, du får, hvis du vælger vores rengøring i Århus, er en medarbejder, der er trænet i NIR rengøring. Altså den type rengøring, der er nødvendig på hospitaler og vaccinationscentre.

 

Vælg mellem 2 løsninger på rengøring i Århus

Når du vælger rengøring i Århus hos SERWIZ, kan du være sikker på, at selv den mest trænge krog og ethvert hjørne vil blive rengjort til perfektion. Vi går op i detaljer, og du vil derfor også møde ind til et pletfrit og skinnende kontor, efter vi har været dér. Vi er dog opmærksomme på, at det ikke er alle, der har samme ønsker og behov. Derfor har vi også sørget for at tilbyde 2 forskellige løsninger, som du kan vælge imellem. Begge indeholder naturligvis en yderst grundig rengøring, men vælger du løsninger 2, vil vi være end tand ekstra grundige. For eksempel vil du med denne løsning få rengjort nogle steder og opgaver 2 gange i ugen.

Generelt er vi dog ret fleksible, og vi vil derfor også meget gerne lytte til dine specifikke ønsker og behov. Vær derfor ikke bange for at komme med forespørgsler, som ikke automatisk er inkluderet i én eller begge af de 2 løsninger. Vi rengør både inventar, på gulve, rengøring af vinduer og i både kantiner, receptioner og andre steder der er brug for det.

 

Hvordan er SERWIZ’ rengøring i Århus bæredygtig?

Vi har tidligere nævnt, at vores rengøring i Århus er bæredygtig og så grøn som muligt. Og det er også rigtigt nok. Nu skal du høre hvordan.

SERWIZ benytter en serie af plantebaserede og 100% bionedbrydelige rengøringsprodukter, når vi gør rent hos dig og vores andre kunder. Alle produkterne er fremstillet af rester fra landbrug og fødevareindustri og er fra brandet, SURE. Produkterne er faktisk så gode, at de har fået guldcertificering af The Cradle to Cradle Product Innovation Institute. Der er altså nogle helt særlige rengøringsprodukter, og vi elsker at bruge dem i vores hverdag.

For hele tiden at bevæge os i en mere og mere bæredygtig retning, analyserer vi desuden også data og omsætter resultaterne til nogle konkrete handlinger. Således kan vi hele tiden begrænse vores spild og gøre vores processer mere og mere grønne. Ved hjælp af dataene kan vi træffe de helt rigtige beslutninger i samråd med dig, så vi kan nå de mål, vi sammen har sat for renligheden af dine lokaler.

 

Kontakt os for yderligere information eller et uforpligtende tilbud

Gennem et samarbejde med SERWIZ får du en samarbejdspartner, der har flere års erfaring indenfor erhvervsrengøring samt en stor portefølje af dygtige og dedikerede medarbejdere, kan du være sikker på at få, hvad du har købt – og måske endda mere til. Vi har mere end 600 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig med netop det, du mangler vores hjælp til. Alle er højt uddannede indenfor deres felt, så du altid kan regne med, at vi anvender de nyeste og mest effektive metoder til din rengøring i Århus.

Men ikke nok med, at vi står på spring for at tilbyde effektiv og pålidelig rengøring i Århus til dig og din virksomhed, så bestræber vi os faktisk også om at levere en kundeservice, der er over det sædvanlige. Kontakt vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller blot brug for hjælp til enten det ene eller det andet. Du kan skrive til Kim på kim.larsen@serwiz.dk. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme.