Service Rengøring København

Rengøring København

Se alle services

Behovsbaseret, struktureret rengøring i København

SERWIZ’ medarbejdere har kompetencerne til rengøring af alt fra virksomhedens produktionshaller, køkkener til kontorer. Derudover er en række af vores medarbejder trænet i NIR rengøring, som er nødvendig på hospitaler og i vaccinationscentre.

For at sikre korte beslutningsgange holder vi gerne ugentlige møder med vores kunder, så vi sammen identificerer nye behov, så snart de opstår. Vores tilgang er et åbent og transparent samarbejde, hvor vi og kunden udfordrer hinanden og løser problemer, inden de udvikler sig. På den måde lykkes det os som regel at opnå høj kundetilfredshed.

Vi indretter derfor rengøringen præcis efter kundens ønsker og behov, og vi kan med kort varsel skalere op eller ned efter behov.

 

  • Kan skaleres op og ned med kort varsel

  • Rengøring af produktionshaller, køkkener og kontorer

  • Bæredygtige, miljømærkede og bionedbrydelige produkter

Måden, SERWIZ arbejder på, er tiltalende for en stor virksomhed som Schneider Electric. Udover at begge sider har spillet med åbne kort, er SERWIZ gået til opgaven på en måde, så den ikke er blevet for kompleks.

Jens Ellevang – Head of Facility Management & Real Estate, Nordic Baltic Zone

Schneider Electric

Vi gør mere end blot at støve af og tømme skrald

Det får du ud af at arbejde med SERWIZ.
Kontakt os allerede i dag

Bæredygtige produkter

Den rengøringsserie, vi benytter til de fleste opgaver, er fremstillet af bioprodukter fra landbruget og fødevareindustrien og stammer fra bl.a. sukkerroer, majs, halmklid, hvede og kokosnød. Produkterne har fået guld-certificering af The Cradle to Cradle Products Innovation Institute.

Transparent samarbejde

Vores tilgang er et åbent og transparent samarbejde, hvor vi udfordrer hinanden og løser problemer, inden de udvikler sig. På den måde lykkes det os som regel at opnå høj kundetilfredshed.

Professionel arbejdskraft

Udover rengøring af alt fra virksomhedens produktionshaller til køkkener og kontorer er en række af vores medarbejder trænet i klinisk rengøring til hospitaler og vaccinationscentre.

Bliv ringet op

Bestil en uforpligtende telefonsamtale med John

Skal vi stå for din rengøring i Købehavn?

Der er mange gode grunde til at vælge SERWIZ, hvis du er på udkig efter rengøring af erhverv i København. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og vi vil med glæde stå for din rengøring. Og du kan trygt regne med, at vores rengøring altid har fokus på effektivitet og bæredygtighed – det er nemlig nogle af vores kerneværdier. Det, du kan læse mere om her på siden, er vores ydelser, der indebærer rengøring af kontorer og erhverv. Det vil sige, at dette produkt henvender sig specifikt til dig, der skal have rengjort større lokaler i København eller omegn. Det kan være et lager, det kan være et kontor eller det kan være et konferencerum – vi klarer lidt af hvert, så vi kan helt sikkert også få dit lokale skinnende rent igen. Faktisk har vi erfaring med at rengøre helt op 500.000 m2 store lokaler, og der er derfor heller ikke en opgave, der er for stor. Uanset størrelsen af dine lokaler er vores rengøring i København altid professionel, grundig og bæredygtig. Vi arbejder nemlig aktivt med FN’s verdensmål i vores hverdag, og derfor kan du med god grund og samvittighed også vælge os som din rengøringsløsning.

 

5 gode grunde til at vælge SERWIZ til din rengøring i København:

Ja, der er mange gode grunde til at vælge os som din rengøringspartner i København. Men hvad er det helt specifikt for nogle grunde, vi henviser til? Det vil vi komme mere ind på.

 

Skalérbar og fleksibel rengøring i København

Hos SERWIZ ved vi, at ingen behov er ens. Vi er alle forskellige, og det skaber forskellige behov – også når det kommer til rengøring. Det er ikke samme måde, at et lager skal gøres rent på som et kontor. Derfor går vi også meget op i at kunne tilbyde en løsning, der passer til det, du har brug for. Når vi tilbyder rengøring i København, kan du for eksempel helt selv vælge, om du ønsker, at vi skal komme forbi 1, 2 eller 3 gange i ugen – og hvor grundigt arbejdet skal gøres hver gang. Det kan for eksempel være, at du ønsker, at køkkenet bliver gjort rent den ene dag, mens toiletterne bliver gjort rent den anden dag – og så er der måske nogle områder, der skal gøres rent begge gange. Fælles for alles løsninger er, at fokus er på at gøre rent så smart som muligt, så du får høj kvalitet til en fair pris og bliver glad, når du møder ind på kontoret.

 

Bæredygtig rengøring i København med miljømærkede rengøringsmidler

Vi går op i bæredygtighed. Det har du måske fundet ud af, hvis du har været lidt rund omkring her på vores hjemmeside. Det er noget, vi vægter højt – og derfor afspejler det sig naturligvis også i vores ydelser. Når vi gør rent, anvender vi for eksempel en serie af plantebaserede og 100% bionedbrydelige rengøringsprodukter, der er fremstillet af rester fra landbrug og fødevareindustri. Det er produkter, der er så gode og anerkendte, at de ligefrem har fået guldcertificering af The Cradle to Cradle Product Innovation Institute.

 

Vi går op i vores medarbejdere

Ja, den er god nok. Vi ved, at vores medarbejdere er uundværlige for at kunne tilbyde dig en ydelse, som vi er stolt af – og derfor passer vi også godt på dem. Vi vælger dem med omhu, og vi sørger for, at deres vilkår altid er i orden – både når de er hos os og ved jer. Når vi sender en medarbejder ud til rengøring i København, er han eller hun altid uddannet i de nyeste og mest effektive rengøringsmetoder og fagligt klædt på til at sørge for, at dine lokaler fremstår indbydende og præsentable.
Dette er også én ud af mange grunde til, at vi går op i, at der er transparens og tillid i alle vores samarbejder. Det sikrer ikke mindst vores medarbejderes velvære – men også at dine ønsker og behov bliver opfyldt.

 

Vi er digitale og innovative

For at kunne yde den bedst mulige rengøring af dine lokaler, indsamler og analyserer vi data og omsætter dem til konkrete handlinger. På den måde begrænser vi vores spild, vi bliver mere og mere bæredygtige og vores leverance holdes på sporet. Det er ved hjælp af netop disse data, at vi er i stand til at træffe de rette beslutninger, så vi sammen kan nå de mål, vi har sat i fællesskab. Vi ønsker kun, at du skal have adgang til den bedste rengøring i København.
Det er altså blot få ud af mange grunde til, at du trygt kan vælge os som din samarbejdspartner, hvis du er på udkig efter et rengøring firma i København.

 

Kontakt os for yderligere information eller et uforpligtende tilbud

Gennem et samarbejde med SERWIZ får du en samarbejdspartner, der har fle års erfaring indenfor erhvervsrengøring samt en stor portefølje af dygtige og dedikerede medarbejdere, kan du være sikker på at få, hvad du har købt – og måske endda mere til. Vi har mere end 600 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig med netop det, du mangler vores hjælp til. Alle er højt uddannede indenfor deres felt, så du altid kan regne med, at vi anvender de nyeste og mest effektive metoder til din rengøring i København.
Men ikke nok med, at vi står på spring for at tilbyde effektiv og pålidelig rengøring i København til dig og din virksomhed, så bestræber vi os faktisk også om at levere en kundeservice, der er over det sædvanlige. Kontakt vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller blot brug for hjælp til enten det ene eller det andet. Du kan skrive til Kim på kim.larsen@serwiz.dk. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme.