Service Vagt og sikkerhed

Vi sørger for jeres sikkerhed udført af veluddannet og certificeret personale

Se alle services

Skræddersyet vagt- og sikkerheds-service

SERWIZ samarbejder med de mest professionelle på markedet inden for vagttjeneste og sikkerhed, og vi kan stå for vagtrunderinger, kritisk alarmudrykning og gæsteeskortering. Alle vagt- og sikkerhedsopgaver udføres af veluddannet og certificeret personale.

Når det er en økonomisk fordel jer, anbefaler vi fuldautomatiserede løsninger til overvågning, adgangskontrol, drift af alarmsystemer og indbrudssikring.

Vores vagttjeneste har fokus på at reducere kørsel og derved spare CO2. Også med det for øje, kan fjernovervågning og automatisk adgangskontrol være en fordel.

  • Fuldautomatiserede
    løsninger

  • Bestem hvor meget
    du har brug for

  • Vagtrunderinger og kristisk alarmudrykning

Skræddersyet Facility Management efter dine behov

Ikke to samarbejder er ens
Kontakt os allerede i dag

Fleksible løsninger

Der er ikke to virksomheder, der har de samme behov, og vi har ikke to samarbejder, der er ens. Vi gør en dyd ud af at sætte os ind i vores kunders forretning og sammen udvikle de løsninger, der passer til kundens unikke situation.

Professionelle samarbejdspartnere

SERWIZ arbejder tæt sammen med nøje udvalgte samarbejdspartnere, der målrettet kan hjælpe med netop den udfordring, kunden står overfor.

Mere end du tror

Vi udfordrer os selv, hinanden og vores kunder med fokus på forståelse og indsigt. Jo mere åbenhed og transparens vi kan skabe i samarbejde med vores kunder, des bedre bliver outputtet.

Bliv ringet op

Bestil en uforpligtende telefonsamtale